Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där konsult inte är upphandlad i Danderyd

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av skola i Enebyberg, Danderyd
Arkitekt handlas upp gemensamt med projekt Brageskolan (pnr 1175340). Tillsammans benämns de två skolorna som Enebybergs skola. Nuvarande annex rivs för att ge plats för en ny byggnad med fyra klassrum, vilket möjliggör en utökning till åtta hemklassrum. Den befintliga skolbyggnaden renoveras och byggs om för att möta kraven på tillgänglighet och bra arbetsmiljö för elever och lärare.
Om- och tillbyggnad av flerbostadshus vid Djursholms torg
Uppdraget syftar till att medge en till- och påbyggnad av gemensamhetslokalen Värdshuset vid Samsöparken, Djursholms torg. Bostadsrättsföreningen Gandvik önskar bygga om värdshuset inom fastigheten Gandvik 8 och inreda 5-6 bostadslägenheter.
Upprustning av allmän plats mm vid Djursholms torg, Danderyd
Avser anläggande av nytt torg, park och ombyggnad av centrumgata. Området som berörs är Vendevägen mellan Auravägen och Strandvägen, Djursholms torg mellan Henrik Palmes allé och Vendevägen, Gamla bensinstationen mellan Samsöparken och Henrik Palmes allé samt Samsöparken mellan Henrik Palmes allé och Strandvägen.
Ombyggnad till padelanläggning i Danderyd
2000–4000 kvadratmeter och en takhöjd på minst 8 meter.
Tillbyggnad av gymnasium i Danderyd
Föreslagen tillbyggnad av Viktor Rydbergs gymnasium planeras innehålla bland annat reception, kontorsrum, föreläsningssal och klassrum. Tillbyggnaden planeras ha en byggnadsarea om cirka 500 kvm.
Underhåll av bro vid Enebyberg i Djursholm
Bro över s.r.j s Enebyberg. Stuprör, betongreparationer.
Installation av solceller på flerbostadshus i Danderyd
Planer finns för installation av solceller.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).