Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där konsult inte är upphandlad i Oxelösund

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av Stjärnholms stall i Oxelösund
Det fyrlängade stallet är ca 2300 kvm stort och uppfördes under sent 1600-tal som del av Stjärnholms gård och säteri. Entreprenaden omfattar i sammandrag: Traditionellt timmermansarbete med byte av skadade delar och förstärkningsåtgärder på takkonstruktion. Omläggning av tegeltak med befintligt tegel vilket kompletteras. inkl plåtdetaljer, ny underlagstäckning, strö- och bärläkt samt partiella reparationer av underlagstaket. Murararbeten med åtgärder på äldre naturstens- och tegelmur. Snickeri- och målningsarbeten på fönster och dörrar. Rivningsarbeten, samt byggnadsarbeten och inredningsarbeten avseende wc-rum och personalutrymmen, torkrum och liknade. Elsanering och nydragning av samtliga elinstallationer samt åtgärder på ventilation och dagvatten.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.