Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där konsult inte är upphandlad i Landskrona

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona
Avser ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona. Etapp 1 innefattar: Ishall - finns på obj.nr 2210943 Fotbollsarena (Landskrona IP) finns på obj.nr: 1176670 Badhus med 50 respektive 25-meters bassäng samt badlekland Projektet är indelat i 4 etapper och totalkostnaden för etapperna landar på 900 mkr.
Omyggnad av ishall i Karlslunds idrottsområde, i Landskrona
Planer finns för ombyggnad av befintlig ishall (båghallen) som ligger i Karlslunds idrottsområde. Omfattning oklar.
Ombyggnad av flerbostadshus i Landskrona
Planer finns för ombyggnation av flerbostadshus, men spoling av stammar samt byte av aggregat .
Ombyggnad och renovering av flerbostadshus, Landskrona
Befintlig fastighet omfattas av 27 lägenheter samt ett kök med tillhörande matsal, som ska ombyggas till 21 lägenheter, allt från en till trerumslägenheter. Lägenheter skall renoveras i sin helhet såsom nya ytskikt, ny ventilation, ny kall- och varmvattenledning, fasadåtgärder och omläggning yttertak, delar av fasad på Koppargården 29 ingår i denna entreprenad. I projektet ingår även el-, vs- samt ventilationsarbeten.
Stambyte i flerbostadshus i Landskrona, etapp 3
Avser relining av samtliga spillvattenledningar inom byggnaderna från avluftare fram till första brunn untanför byggnad, inklusive anslutningar till wc/kök. På Koppargården 31,33,35,37,39 och 45. Totalt omfattas 8 byggnader inom Kv Kopparängen i Landskrona.
Anläggande av biooljesystem på kraftvärmeverk i Landskrona
Avser biooljekonvertering och innefattar anläggandet av ett komplett driftklart biooljesystem för tänd- och stödbrännare och hetvattencentral, inkluderat nya tändbrännare på hetvattencentralen och ombyggnad av stödbrännarna på kraftvärmeverket på Landskronas kraftvärmeverk.
Ombyggnad av flerbostadshus i Landskrona
Ändrad användning av verksamhetslokal till bostäder.
Renovering av hissar i sjukhusbyggnader i Landskrona
Avser renovering och modernisering av 2 st hissar i sjukhusbyggnader vid sjukhusområdet i Landskrona. Avser by 3 och by 6.
Ombyggnad av flerbostadshus i Landskrona
Planer finns för ombyggnad av tvättstuga Planerad start inom 2-3 år.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Landskrona
Avser en fasadändring på fastigheten Laertes.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).