Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där entreprenör inte är upphandlad i Tidaholm

Just nu finns inget projekt i Tidaholm som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Renovering av skola i Munkedal
Projektet avser renovering av skola.
Fasadrenovering flerbostadshus i Göteborg
Projektet avser ytter underhåll fasader och balkonger på flerbostadshus mot gavel och baksida.
Drift- och underhåll av telesystem i Region Väst
Drift- och underhåll samt eventuell reinvestering av telesystem i Region Väst samt två broar i Region Syd. Ingående anläggningar i entreprenaden är främst komplexa vägtunnlar men även stora ej öppningsbara vägbroar etc.
Tillbyggnad av samlingslokal i Göteborg
Projektet avser tillbyggnad och inredning av samlingslokal i bergrum.
Renovering och påbyggnad av flerbostadshus i Hjo
Planer finns för renovering av flerbostadshus på Vasagatan. Ytterligare ett våningsplan skapas som nås via ett nytt trapphus där samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade med hiss. Fönster, balkonger och fasader byts ut och renoveras i samma projekt. Befintliga lägenheter kan renoveras i den takt som behövs.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).