Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där entreprenör inte är upphandlad i Sigtuna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Kontaktledningsupprustning sträckan Märsta-Uppsala
Kontaktledningsupprustning (hängverk-utliggare). Lågspänning.
Balkongrenovering på flerbostadshus i Märsta
Sigtunahem har för avsikt att få balkongerna renoverade och nya balkongräcken monterade på Frejgatan 1-26 (hus 1-10) samt nya balkongräcken monterade på Frejgatan 27-29 (hus 11) i Märsta, bostadsområdet omfattar totalt 11 huskroppar.
Byte av styr- och övervakningssystem för VVS vid kontrollcentralen, Stockholm Arlanda
Uppdraget omfattar utbyte/modernisering av befintlig styr- och övervakningsanläggning för VVS. I entreprenaden ingår även att övervaka och ansvara för att i entreprenaden ingående, styr- och övervakningsdon samt elapparater har rätt funktion och blir rätt inkopplade.
Breddning av väg vid Arlanda Airport
Avser breddning och utbyggnad av Kolstavägen (utbyggnaden består av avfarter in till fastigheter samt eventuell cirkulationsplats.) Anslutningar för: Vatten och Avlopp, Ell, Dagvatten samt Fiber.
Byte av styr- och övervakningssystem till ställverk vid kontrollcentralen, Stockholm Arlanda
Omfattar projektering för utbyte av styrsystem och utbyte av styrsystem för kraft och ställverk. I uppdraget ska elinstallation, ombyggnation av apparatskåp, programmering RTU, avprovning och dokumentation ingå.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).