Alla planerade ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad där entreprenör inte är upphandlad i Klippan

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad, rivning samt nybyggnad av flerbostadshus i Klippan
På Norra Skolgatan i centrala Klippan ligger detta butiks- och flerbostadshus i 2 & 3 våningar från 1939. Fastigheten är i behov av en totalrenovering inklusive stambyte. Treklövern äger även fastigheten på Skölden 27, detta är en q-märkt villa i direkt anslutning till Skölden 3. Villan står idag tom och kan komma till att bli en del av projektet. Inom fastigheten Skölden 3 skall även det gamla bageriet rivas, detta för att kunna skapa möjligheter för bebyggelse av nyproducerade bostäder inom tomten. Handlas upp via ramavtal.
Renovering/ombyggnad av flerbostadshus i Östra Ljungby
Projektet Pilagård 1:113 innefattar att genomföra underhållsåtgärder, byta energikälla och värmesystem samt åtgärda energiförlusterna i fastigheten. Handlas upp via ramavtal.
Takrenovering på Åbyskolan i Klippan
Man skall göra ljusgårdar på tak, takljusinsläpp med stora takfönster. Upptaget i kommunens investeringsbudget.
Ombyggnad av flerbostadshus i Klippan
Tillbyggnad av solceller på flerbostadshus.
Ombyggnad av kök i skola i Klippan
Upptaget i kommunens investeringsbudget.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).