Alla planerade lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av simhall och flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av simhall med friskvårdsanläggning (BTA ca 5000 kvm) och 300 lägenheter i flerbostadshus i ett kvarter.
Nybyggnad av köpcentrum och parkeringshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av köpcentrum och parkeringshus.
Ombyggnad av centrumfastighet i Partille
Fastigheten Kniven, med Ecks gamla elektriska fabrik från 1900-talets början, ligger naturskönt vid Säveån mitt i Partille centrum och bara ett stenkast från Partilles pendeltågsstation. Målet är att blåsa nytt liv i den åldrade industrifastigheten och lyfta Kniven som en mötesplats för konsert-, kultur- och matupplevelser, mässor och konferenser och hotellvistelser
Nybyggnad av förskola i Partille
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra byggnation av en förskola med med minst 8 avdelningar och tillhörande ytor för utomhuslek, parkering och varutransporter. Omfattar del av fastigheterna Ugglum 5:5, Ugglum 5:6, och Ugglum 14:1.
Nybyggnad av förskola i Partille
Projektet avser nybyggnation av förskola. Den uppförs i två plan med ett teknikrum och består av 6 avdelningar, som vardera inkluderar allrum, hygienrum, grupprum samt lek och vilrum. Ateljé och aktivitetshall delas per två avdelningar. Förskolan innehåller även även stödytor, tillagningskök och personalutrymmen. Utvändigt anläggs en utegård som delvis omsluts av ett bullerplank samt två komplementbyggnader varav ett förråd och ett miljöhus.
Nybyggnad av förskola i Partille
Projektet avser nybyggnad av förskola.
Utbyggnad av vårdcentral i Partille
Projektet avser utbyggnad av vårdcentral.
Tillbyggnad av förskola i Partille
Tillbyggnad av förskola.
Utvändig ombyggnad av vårdhem i Partille
Projektet avser inbyggnad av loftgång med inglasning och sänkning av tak på vårdhem.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).