Alla planerade lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av simhall och flerbostadshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av simhall med friskvårdsanläggning (BTA ca 5000 kvm) och 300 lägenheter i flerbostadshus i ett kvarter.
Nybyggnad av köpcentrum och parkeringshus i Partille
Projektet avser nybyggnad av köpcentrum och parkeringshus.
Ombyggnad av centrumfastighet i Partille
Fastigheten Kniven, med Ecks gamla elektriska fabrik från 1900-talets början, ligger naturskönt vid Säveån mitt i Partille centrum och bara ett stenkast från Partilles pendeltågsstation. Målet är att blåsa nytt liv i den åldrade industrifastigheten och lyfta Kniven som en mötesplats för konsert-, kultur- och matupplevelser, mässor och konferenser och hotellvistelser
Nybyggnad av förskola i Partille
Projektet avser nybyggnad av förskola.
Utbyggnad av vårdcentral i Partille
Projektet avser utbyggnad av vårdcentral.
Rivning och nybyggnad av lokaler vid Jonsereds herrgård och trädgårdar i Jonsered
Avser rivning av de paviljongsbyggnader som idag utgör butik och personallokaler och byggnation av nya permanenta byggnader som är mer funktionella och utseendemässigt passar bättre in i miljön vid Jonsereds herrgård och trädgårdar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).