Alla planerade lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Norberg

Just nu finns inget projekt i Norberg som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Utveckling av handelsområde i Västerås
Syftet med planen är att utveckla Erikslunds befintliga handelsområde med kompletterande verksamheter samt skapa förutsättningar för en ambulansstation och eventuellt en bussdepå. Planens syfte är även att möjliggöra för en breddning av befintliga Västerleden. Detaljplan för del av Västerås 4:85 och del av Hacksätra 2:3, Erikslund, dp 1950.
Nybyggnad av skola och idrottshall i Västerås
Planen är att skolan ska ersätta Norra Vallby- och Vallbyskolan. Detaljplanen möjliggör också för en ny skola i tre våningar, samt en idrottshall i anslutning till skolan. För denna användning medger planen en bruttoarea på 10 000 m2.
Invändiga anpassningar i kontor i Västerås
Lokalanpassningar på kontor.
Nybyggnad av grundskola i Västerås
Planer finns för nybyggnad av grundskola.

Se övriga projekt i Västmanlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).