Alla planerade lokaler / kontor / skolor / sjukhus / hotell etc. i Landskrona

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av badhus, i Landskrona
Avser nybyggnad av badhus med 50 respektive 25-meters bassäng samt badlekland. Samt ett hälsocenter i anslutning till Badhuset, BTA 300 kvm. Ett provisoriskt ersättningsbad kommer uppföras i den befintliga ishallen. Rivning av de befintliga anläggningarna Läktarbadet och Karlslundsbadet ingår i samverkansentreprenaden.
Ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona
Avser ny- och ombyggnation av Karlslunds idrottsområde i Landskrona. Etapp 3: Landskrona idrottshall (ritad av arkitekten Arne Jacobsson) utreds separat och kommer att Q-märkas i kommande detaljplan. Projektet är indelat i 4 etapper och totalkostnaden för etapperna landar på 900 mkr
Ny- och ombyggnation av Karlslunds djurpark i Landskrona
Avser ombyggnation av Karlslunds djurpark i Landskrona Etapp 4 : Komplementbyggnader och landskapsåtgärder i Landskrona. Projektet är indelat i 4 etapper och totalkostnaden för etapperna landar på 900 mkr.
Nybyggnad av grundskola samt anpassad grundskola i Landskrona
Avser nybyggnad grundskola/anpassad grundskola samt tillbyggnad matsal. Miljöbyggnad Silver.
Ny- om och tillbyggnad av fotbollsarena i Karlslunds idrottsområde, Landskrona
Avser en ny- och tillbyggnad av fotbollsarena där samtliga läktare är under tak med ca 6.800 publikplatser. Arenan blir kringbyggd och i hörnen placeras restaurang och konferenslokaler. Rivning av den befintliga södra läktaren ingår i samverkansentreprenaden. Miljöbyggnad Silver 3.2
Nybyggnad av handelshus i Landskrona
Avser nybyggnad av handelshus och flerbostadshus kommer inrymmas.
Omyggnad av ishall i Karlslunds idrottsområde, i Landskrona
Planer finns för ombyggnad av befintlig ishall (båghallen) som ligger i Karlslunds idrottsområde. Omfattning oklar.
Renovering av hissar i sjukhusbyggnader i Landskrona
Avser renovering och modernisering av 2 st hissar i sjukhusbyggnader vid sjukhusområdet i Landskrona. Avser hiss 3B, by 03 & 6A, by 06

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).