Alla planerade industriprojekt i Falköping

Just nu finns inget projekt i Falköping som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Nybyggnad av EMC-kammare vid RISE i Borås
Den nya byggnaden kommer bland annat innehålla EMC-kammare, preparationsyta, teknikrum i två våningar, entresolbjälklag med yta för avlastning och förvaring samt en förbindelsegång i två våningar som går till befintlig byggnad samt en väg som möjliggör transporter med en lastbil till och från byggnaden. Fasadssystem kommer att vara av typ paroc-element eller liknande. Den nya byggnaden uppförs i två plan och kommer också utgöra en Br2-byggnad och omfattar preliminärt ca: 425 m2 BYA.
Nybyggnad av industrihus i Mölndal
Avser nybyggnad av industri/lager.
Nybyggnad av industrihus på Koholmen
Projektet avser nybyggnad av industrihus.
Nybyggnad av återvinningscentral i Lindome
Projektet avser nybyggnad av återvinningscentral.
Nybyggnad av forkningsanläggning på RISE AB:s anläggning i Borås
Omfattar projektering och nyanläggning inom RISE område i Borås.

Se övriga projekt i Västra Götalands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).