Alla planerade industriprojekt i Stockholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av verksamhet i Stockholm
Ansökan innehåller en ny byggnad som kan uppföras på en befintlig parkeringsyta och ett förslag som omfattar cirka 50 000 kvadratmeter BTA som innebär att det skapas cirka 1 200 nya arbetstillfällen. Utöver kontor och industri vill Barings möjliggöra för användningarna "verksamheter" och "detaljhandel med skrymmande varor" i detaljplanen, det framgår av ett utlåtande från exploateringskontoret.
Rivning och nybyggnad av lagerbyggnad och parkeringshus i Stockholm
Nytt parkeringshus med ca 85 parkeringsplatser i två plan samt lagerhotell i fyra plan.
Nybyggnad av energiproduktionsanläggning i Energihamnen Hjorthagen, Stockholm
Markanvisningen avser fastigheterna Alexandria 3 och 4, Ladugårdsgärdet 1:9 och 1:40, Port Said 1 samt Singapore 3. Alexandria 3 & 4
Nybyggnad av lagerlokal och industribyggnad i Skrubba, Skarpnäck, Stockholm
Området utgör en del av fastigheten Skrubba 1:1 och är beläget norr om Bolagets befintliga fastighet Vindkraften 2, på Vindkraftsvägen 6.
Nybyggnad av sopsugsanläggning på Årstafältet, Stockholm etapp 6
Markanvisning för cirka 350 kvadratmeter sopsugsanläggning inom kvarter F.
Nybyggnad av sopsugsterminal i Norra Djurgårdsstaden, Stockholm
Sopsugsterminalen kommer att tjäna den sopsugsanläggningen som planeras för hela Värtahamnen. Sopsugsanläggning som planeras för tre fraktioner och ska försörja ca 1 700 bostäder och ca 300 000 kvm verksamhetsyta i områdena Kv. Valparaiso samt i Södra Värtan.
Installation av sprinklersystem i lagerbyggnad i Spånga, Stockholm
Installation av sprinklersystem. Uppförande av sprinklertank som ska rymma ca 700 m3.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).