Alla planerade anläggningsprojekt i Lidköping

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av parkeringshus i Lidköping
Tankar finns på att eventuellt uppföra ett nytt parkeringshus invid De la Gardiegymnasiet. Inget detaljplanearbete är påbörjat.
Utbyggnad och etablering av mobil infrastruktur i Lidköpings kommun
Avser utbyggnad och etablering av mobil infrastruktur för bredbandskommunikation och omfattar totalt 3 st samhällsmaster, byggnation av mast, tekniksite och infrastruktur (väg, el och fiber) i västra Kålland och Kållandsö i Lidköping. 3 st platser har identifierats för att få bästa möjliga täckning. Från norr till söder är platserna Nore vid Skaven, Söder om golfbanan Traneberg samt Gulleberg vid Rackeby.
Utbyte av rörbroar vid Mellby kyrka och Marbäck
Bro 15-1245-1 över Mellbyån S st Mellby kyrka och bro 15-137-1 över Bäckagårdsbäcken S Marbäck.
Nytt mellanspänningsställverk för Lidköping Energi AB
Avser leverans och montage av mellanspänningsställverk till Lidköpings fjärrvärmeverk. Ställverket är om 12 kV och omfattar 24 brytarfack, varav 2 fack för ångturbingeneratorer och ett mätfack. Dessutom ingår kontrollutrustning samt 110 V system.
Förstärkning av bro över Lidan i Lidköping
BK4. Hålursparad plattramsbro i betong med 3 spann.
Sanering av industriområde i Lidköping
Projektet avser sanering av förorenad mark.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).