Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Ulricehamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny- och ombyggnad av flerbostadshus i Ulricehamn
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra ombyggnation av befintliga bostäder i området och tillåta externa tvättstugor och förråd. I de västra delarna av området utreds möjlighet till förrättning genom uppförande av nya bostäder.
Om- och tillbyggnad av flerbostadshus i Ulricehamn
Projektet avser om- och tillbyggnad av ca 25 lägenheter och butikslokaler.
Om- och tillbyggnad av LSS-boende i Ulricehamn
Avser till - och ombyggnad av LSS-gruppboende med 6 lägenheter, gemensamt kök, tvätt och vardagsrum samt personalutrymmen. Tillbyggnaden kommer att innehålla del av en lägenheter, expedition, gemensamt kök och gemensamt vardagsrum. Källarplanet innehåller teknikrum och förråd, total tillbyggnadsyta BTA 165 kvm. Samt ändring av vindsplan, isolerad gång på vind för installationer. Ombyggnad av uteplatser och gemensam uteplats. Rivning av fristående förråd.
Tillbyggnad av industrihus i Ulricehamn
Tillbyggnad av industribyggnad.
Ramavtal avseende golvläggnings- och plattsättningsarbeten, STUBO AB
Ramavtal avseende golvläggnings- och plattsättningsarbeten för STUBO AB Avtalstid 2023-03-01 - 2025-02-28 med möjlighet till 1 + 1 års förlängning.
Ombyggnad av gruppbostad i Ulricehamn
Ombyggnad av befintlig gruppbostad med 6 lägenheter, gemensamt kök tvätt och vardagsrum. Samt personaldelar. BTA- yta av 575 Kvm. Gruppbostaden byggs om för att uppfylla dagens krav avseende brand och tillgänglighet och lägenhetskrav. Befintligt fristående förråd om 28 kvm BTA, ändras.
Om- och tillbyggnad av bilverkstad i Ulricehamn
Avser ombyggnad av bilverkstad och omfattar tillbyggnad av oljerum, rivning av befintligt kontor samt markarbeten och oljeavskiljning.
Underhåll av bro över bäck vid Marbäcks kyrka
Reparation med sprutbetong. Bron ligger NO om Marbäcks kyrka.
Installation av solcellsanläggning vid ishall i Ulricehamn
Avser leverans och montage av en ny solcellsanläggning vid ishallen på Lassalyckan i Simrishamn.
Tillbyggnad av industrihus i Ulricehamn
Tillbyggnad av industribyggnad .
Ombyggnation av utegym i Ulricehmans kommun
Avser ombyggnation av ett utegym i den centralt belägna Ulricaparken.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).