Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Tidaholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av anstalt i Tidaholm
Avser nybyggnad av två nya bostadspaviljonger på kriminalvårdsanstalten i Tidaholm. Ett typhus-B med 48 platser och ett typhus-C med 32 platser.
Om- och tillbyggnad av förskola i Tidaholm
Objektet avser om- och tillbyggnad av Ekedalens förskola till förskola med 3½ avdelningar och mottagningskök. Storlek befintlig förskola ca 397 m2, storlek efter ombyggnad ca 695 m2. Dessutom ingår en fristående kall miljöstation med area ca 20 m2.
Tillbyggnad av tennis- och padelhall i Tidaholm
tillbyggnad av omklädningsrum, kontor, konferensrum samt mini-gym,
Ombyggnad av förråd i Tidaholm
Avser ombyggnad av förråd för plats åt 8 fordon samt personalutrymme, innehållande toalett och pentry samt matplats för fyra personer skapas inne i det befintliga förrådet. Staket sätts upp runt byggnaden och förses med 2 stycken körgrindar. Objektet är beläget i Tidaholms kommun inom Skövde Garnisonsområde.
Ombyggnad av flerbostadshus i Tidaholm
Ändrad användning av affärslokaler till bostäder samt rivning av lagerlokal.
Tillbyggnad av industrihus i Tidaholm
Tillbyggnad av montagehall.
Ombyggnad av villatomter i Tidaholm
Planen syftar till att ändra användningen för fastigheten Montören 9 från ändamål för bensinförsäljning till bostadsändamål. Planförslaget rymmer 2 villatomter.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.