Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Stenungsund

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av badrum i bostäder i Stenungsund
Projektet avser renovering av badrum i 124 lägenheter med totalt 194 våtrum i punkthus och radhus.
Tillbyggnad av skola i Stenungsund
Projektet avser tillbyggnad av fyra klassrum (och ett förråd för undervisningsutrustning) i markplan ca 440 kvm samt ett teknikutrymme placerat på yttertak ca 70 kvm. Tillbyggnationen byggs ihop med befintlig skolbyggnad . I entreprenaden ingår även att leverera och installera ett luftbehandlingsaggregat för befintliga lokaler.
Ombyggnad av kök och matsal i Stenungsund
Projektet avser ombyggnad av skollokal som byggs om till ett storkök, matsal, klassrum och café. Ombyggnationen ska resultera i att storköket blir större, matsalen blir större gnom att klassrum byggs om och en ny placering av café och uppehållsyta ersätter klassrum.
Ombyggnad av kommunhuset i Stenungsund
Projektet avser ombyggnation av kommunhuset på del av plan 2 och omfattar devis ny planlösning, nya ytskikt och nytt ventilationssystem.
Renovering och utbyte av hissar i flerbostadshus i Stenungsund
Projektet avser modernisering av två hissar och utbyte av två hissar.
Rivning av förskola i Stenungsund
Rivning av förskola.
Tillbyggnad av industrihus i Stenungsund
Tillbyggnad av industribyggnad.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Stenungsund
Avser byte av ytterbelysningsstolpar.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).