Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Skara

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Basunderhåll på allmänna vägar i område Norra Skaraborg
Beställaren har som option möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med upp till 2 år (1 eller 2 år).
Ny, till- och ombyggnad av idrottsanläggning i Skara
Avser ny, till- och ombyggnad av idrottsområdet Vilan. Arbetet omfattar renovering och utbyggnad av befintlig tennishall, byggnation av eventförråd på norra sidan av nya Vilan hallen. Byggnation av Arenahuset med klubblokal /café inne på Sparbanken Arena samt att befintlig kiosk avyttras. Byggnation av multifunktionsbyggnad ”Borgen” i anslutning till entrén Idrottshallen samt ombyggnad av befintlig entré. Byggnation/ uppgradering av friidrottsarenan Sparbanken Arena med syfte att ge möjligheter till att arrangera större friidrottsevenemang.
Takläggningar i Naturreservat, Västra götaland
Takläggningar i naturreservat, Länsstyrelsen Västra Götaland.
Ombyggnad av affärshus i Skara
Ombyggnad av affärslokal till kontor.
Utbyte av rörbroar över Afsen i Skara
Avser utbyte av två stycken rörbroar över Afsen i Skara kommun. Objektet är beläget i södra delarna av centrala Skara, i närheten av Hospitalgården.
Renovering av hissar inom Skara Äldrehem
Avser renovering av två hissar för Äldrehem i Skara. Objektets läge: Viktoriagården, Viktoriagatan 6, 1 hiss Frejan, Skaraborgsgatan 9 B, 1 hiss.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Skara
Återställningsarbeten efter takbrand.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).