Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Partille

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Invändig uppfräschning/komplettering i flerbostadshus samt utemiljö i Göteborg
Projektet avser en ca hundra meter lång sammanhållen huskropp i tre våningar + suterrängvåning som är uppdelad i Hus H, K, L och M och arbetet bestå bl a av ny el, nya radiatorer, nya balkonger (inglasad) nya fönster och fönsterdörrar mm. Ombyggnad av tvättstugor till fyra lägenheter. Upprustning av innergård, belysning, uteplatser, dränering och upprustning av två miljöhus.
Nya luftbehandlingsaggregat i dagcentral i Partille
Projektet avser att aggregat TA5/FAS (LB12), TA6/FA6 (LB13) och TA7/FA7 (LB14) ska ersätta av 2 nya luftbehandlingsaggregat som placeras i fläktrum där befintliga aggregat är placerade. Aggregaten ansluts till befintliga kanaler i fläktrummet.
Anslutning ev omläggning av ledning i Partille
Projektet avser anslutning eventuellt omläggning av ledning.
Hissrenovering i flerbostadshus i Partille
Projektet avse renovering av 3 hissar i flerbostadshus.
Nytt reservkraftsystem i servicehus i Partille
Projektet avser att projektera och installera ett dieseldrivet reservkraftsystem för att säkerställa de boendes säkerhet vid strömavbrott.
Nytt konstgräs på fotbollsplan vid skola i Partille
Projektet avser att på befintlig asfalt och platsgjuten sviktpadd ska nytt konstgräs anläggas. det ska även installeras en ny grind in till konstgräset.
Nytt luftbehandlingsaggregat i förskola i Partille
Projektet avser nytt luftbehandlingsaggregat i förskola.
Luftbehandlingsåtgärder i flerbostadshus i Partille
Projektet avser luftbehandlingsåtgärder i 40 lägenheter i flerbostadshus.
Konsultuppdrag till Partille Kommun
Ramavtal avseende extern resurs, i form av konsultstöd, som kan projektleda delar av upphandlingsprocessen och medverka som sakkunnig i arbetet med ramavtalsupphandlingen.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).