Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Lilla Edet

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av skola i Lilla Edet
Projektet avser om- och tillbyggnad av skola.
Om- och tillbyggnad av skola i Göta, Lilla Edets kommun
EdetHus ska bygga till och om befintlig skola, tillbyggnaden kommer att dockas in med den befintliga byggnaden med samma placering som den nuvarande tillfälliga modulen till väster om byggnaden. Ombyggnationen sker i anslutning till tillbyggnationen. Modulen ska flyttas och användas under byggtiden. I projektet ska ca 550 m² byggas till och ca 40 m² byggas om, exklusive ombyggnad av värmesystem.
Tillbyggnad av ishall i Lödöse, Lilla Edets kommun
Tillbyggnad av ishall med 4 st omklädningsrum, BTA ca 350 kvm, samt optioner: Option 1 Garage ismaskin ca 45 kvm Option 2 Skyltbelysning
Ombyggnad till LSS-boende i Lilla Edet
Edethus ska bygga om en tom lokal som tidigare varit förskola till LSS-boende, byggnaden är uppförd i fyra delar där O1 & O2 samt befintligt korttidsboende är uppförd i två plan och O3 är uppförd i ett plan. I del O1 ska det byggas om till 5 st servicebostäder och i O2 till 5 st gruppbostäder. O3 består av persondaldelar samt teknikrum. Tillkommer gör även tre tillbyggnader T1 T2 & T3. Där uterum, en styck gruppbostad och lägenhetsförråd för de nya boendena ska byggas till.
Värmekonvertering vid huvudkontor i Lilla Edet
Syftet är att byta ut befintligt värmesystem, direktverkande el samt byte av luftbehandlingsaggregat. Dagens system drar mycket energi och har nått sin ekonomiska livslängd.
Ombyggnad av restauranglokal i Lilla Edet
Bryggeriets lokaler. Eden 13, Lilla Edets Kommun Ny ventilation samt ny placering och utökning av tillagningsutrustning. Nytt teknikrum byggs.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).