Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Karlsborg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av övningshall, Karlsborgs fästning
Avser om- och tillbyggnad av övningshall by 092 i Karlsborg. Arbetet omfattar byggnadsarbeten, rörarbeten, ventilationsarbeten, elarbeten, styr- och reglerarbeten, mark- och anläggningsarbeten. Byggnaderna ingår inte i det statliga byggnadsminnet Karlsborgs fästning. Objektets läge: inom motorområde Heden söder om Karlsborgs fästning, infart från Flottiljvägen.
Utvändigt underhåll på flerbostadshus i Karlsborg
Avser byte av tak och omfattar byte av papp, läkt, plåtdetaljer, taksäkerhet, takavvattning och betongpannor på 13 st mindre flerfamiljshus.
Tillbyggnad av restaurang i Karlsborg
Tillbyggnad, ombyggnad samt ändrad användning från blombutik till restaurang.
Till- och ombyggnad av befintliga lokaler i Karlsborg
Avser till- och ombyggnad av befintliga lokaler. Tillbyggnaden består av nytt matrum 006B samt ombyggnad av befintligt matrum 006 och groventre 101 med tillhörande vvs-arbeten.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Karlsborg
Utvändig ändring av flerbostadshus. Byte av entrédörrar.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).