Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Götene

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av E20 förbi Skara, delen Dalaån-Ledsjö
Ombyggnad till mötesseparerad 2+2 väg, ca 3 km lång sträcka. Breddning, nytt mitträcke, bro över Dalaån, passage för vilt, utbyggnad av trafikplats vid Ledsjö med ny bro över E20, pendelparkering, viltuthopp mm.
Renovering av vårdlokaler i Götene
Avser renovering av vårdcentralen och vårdmottagningens lokaler i Centrumhuset, Götene. Förutom att flytta väggar för att skapa en säkrare vårdverksamhet och ett bättre flöde för patienterna kommer samtliga gamla el- och vvs-installationer att bytas ut till nya och energieffektivare system.Först ut är barnavårdscentralen. Man kommer att dela upp ombyggnationen i 7 etapper för att verksamheterna ska kunna fortsätta vara igång under tiden. Följande verksamheters lokaler kommer att byggas om: Barnavårdscentralen (BVC), Närhälsans vårdcentral, Barnmorskemottagningen, Ungdomsmottagningen och Elevhälsan.
Tillbyggnad av industrihus i Götene
Förlängning och tillbyggnad av kall-lager med 189kvm samt skärmtak och ny miljöstation på 220kvm.
Tillbyggnad av kontor i Götene
tillbyggnad av entré samt rivning.
Ombyggnad av förråd i Götene
Ansökan om bygglov för ombyggnad av soprum till förråd.
Ombyggnation av värmeproduktionsanläggning i Källby
Avser ombyggnation av värmeproduktionsanläggning för Källbygård och Källby förskola.

Gratiserbjudanden
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.