Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Bengtsfors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av trafikytor och belysning vid Bengtsgårdens skola, Bengtsfors
Omfattar markarbeten för trafikytor, belysning, grönytor och trafikutrustning vid Bengtsgårdens skola i centrala Bengtsfors.
Om- och tillbyggnad av skola i Bengtsfors
Avser en tillbyggnad av ett trapphus i anslutning till matsalsbyggnad samt ombyggnad i vissa lokaler i huvudbyggnad och matsalsbyggnad på Ekhagsskolan.
Ombyggnad av fjärrvärmekulvert, Bengtsfors kommun
Avser utbyte av befintlig PEX-kulvert i Häggvägen, Vårvägen, Hasselvägen och Sommarvägen i Billingsfors mot nya huvudledningar i stål samt nya servisledningar i koppar.
Utvändigt underhåll av automatstation i Bengtsfors
Utvändig ändring av drivmedelsanläggning.
Uvändigt underhåll av fastighet i Dals Långed, Bengtsfors kommun
Avser målning av samtliga fasader, fönster och entrépartier på två fastigheter. Projektet har två arbetsområden och skall utföras i två etapper. Område 1: Kyrkbacken i Dals Långed, etapp 1, färdigställas 2022. Område 2: Malebacken i Dals Långed, etapp 2, färdigställas 2023.
Ombyggnad av skola i Bengtsfors
Avser ombyggnationer i vissa lokaler, samt renovering av ytskikt i dessa rum på Bäckeskolan.
Ombyggnad av kontor i Bengtsfors
Ändrad användning från verkstad och förråd till kontorslokaler.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).