Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Bengtsfors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av sjukhuset i Vänersborg
Avser ombyggnation på plan 2 i Hus 14/12 på Dalslands sjukhus. Ombyggnaden avser att bygga om ca 580 kvm matsal/storkök till studielokaler för Högskola, Campus Dalsland.
Ombyggnad av lokaler för campus i Bäckefors
Avser ombyggnation av lokaler vid Dalslands sjukhus i Bäckefors för att etablera Campus Dalsland. Lokalerna behöver rustas upp, renoveras och omställas för att bli uthyrningsbara.
Uvändigt underhåll av fastighet i Dals Långed, Bengtsfors kommun
Avser målning av samtliga fasader, fönster och entrépartier på två fastigheter. Projektet har två arbetsområden och skall utföras i två etapper. Område 1: Kyrkbacken i Dals Långed, etapp 1, färdigställas 2022. Område 2: Malebacken i Dals Långed, etapp 2, färdigställas 2023.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).