Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Bengtsfors

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Drift och underhåll av styr/telesystem på öppningsbara broar i Västra Götalands län
Entreprenaden avser förebyggande och avhjälpande underhåll samt förekommande ny- och reinvesteringsarbeten av Styr och telesystem i län N och O län med option på S-län.
Ombyggnad och invändigt underhåll av Kultur- och fritidskontoret samt kulturskolan i Bengtsfors
Avser renovering av ytskikt i alla rum samt komplett nybyggnation av luftbehandlingsanläggning d.v.s. ett nytt ventilationssystem som består av två nya aggregat, samt vvs- arbeten.
Utvändigt underhåll av konferenslokal i Bengtsfors
Anordning för ventilation i byggnader - Installation av FTX-anläggning som försörjer konferens, salar, kök och matsal på våning 2. Byggnadsarea 600 m2.
Drift och underhåll av el på öppningsbara broar i Västra Götalands län
Entreprenaden avser förebyggande och avhjälpande underhåll samt förekommande ny- och reinvesteringsarbeten av El och VA-system i N och O län med option på S-län. Beställaren har som option möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med ytterligare 2+2 år.
Byte av hiss på kulturskolan i Bengtsfors
Avser leverans och montage av 1st plattformhiss på kulturskolan i Bengtsfors kommun

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).