Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Kungsör

Just nu finns inget projekt i Kungsör som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Fasadbyte på flerbostadshus i Västerås
Avser byte av fasad på flerbostadshus.
Om- & tillbyggnad av förskola i Sala
Beställaren avser att genomföra en totalrenovering av byggnad B och anpassa den till kommunal förskola om ca 1200 kvadratmeter. Förskolan ska planeras och byggas för ca 110 elever fördelade på sex avdelningar. Efter avslutad upphandling och kontraktstecknande kommer uppdraget i sin helhet att överlåtas till Hemsö Bråstaborg 1 i Sala AB med org.nr: 559351-4416.
Nybyggnad av skola i Sala
Avser nybyggnad av F-6 skola samt nybyggnad av 3 avdelningar till förskolan som ligger intill den nybyggda skolan.
Ombyggnad av flerbostadshus i Västerås
Bygglov för ändrad användning av vårdboende till lägenheter samt mindre ändring av fasad.
Ombyggnad till boende för äldre i Skinnskatteberg
Entreprenaden avser ombyggnad och rivning samt tillgänglighetsanpassningar av fastigheten till boende för äldre vilket bl.a. innebär nya planlösningar, installation av hissar, stambyten och till stora delar nya installationer.

Se övriga projekt i Västmanlands län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).