Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Norsjö

Just nu finns inget projekt i Norsjö som matchar urvalet men eftersom databasen ständigt uppdateras dyker det troligen upp projekt när som helst.

Under tiden kan du antingen anmäla intresse till oss ändå i formuläret här bredvid eller gå vidare till övriga länets projekt där vi bara visar några exempel här nedan.

Utvändigt underhåll av industrihus i Lycksele
Avser byte av plåtfasad samt byte av en port.
Ombyggnad av del av väg i Umeå
Utförandeentreprenad avseende ombyggnation av del av väg. I detta projekt ingår att i samband med Gatuombyggnad förlägga kanalisation och jordlina för 170 kV kabeln. I övrigt avser objektet ombyggnad av ca 550 m gata med, gång- och cykelbana, grönyta, belysning inklusive infrastruktur för VA, fjärrvärme, tele/opto, el.
Utbyte av kylmaskin och ventilationsaggregat vid kraftvärmeverk i Umeå
I entreprenaden ingår installation av en ny kylmaskin i utrymme som gränsar till nuvarande kylmaskinrum. I det nya kylmaskinrummet installeras pumpar, utrustning för expansion, etc.
Ombyggnad av hemtjänst i Umeå
Ändring av planlösning. Invändiga anpassningar för hemtjänstens lokaler.
Tillbyggnad av byggnad B9 för Vakin, Umeå
Avser tillbyggnad av byggnad B9 med garage, tankförråd, kontor och omklädningsrum. Tillbyggnad ca 765 kvm BTA. Byggstart=markstart

Se övriga projekt i Västerbottens län genom att klicka här.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).