Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Arvika

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av kalkanläggning samt rivning och ombyggnad vid vattenverk i Arvika kommun
Avser nybyggnad av kalkanläggning samt rivnings- och renoveringsarbeten inom Segerfors Vattenverk, Arvika Kommun.
Byte av economiser på Lyckeverken i Arvika
Entreprenaden omfattar: utrivning av befintlig eco, konstruktion och tillverkning av en ny enhet samt installation och driftsättning av densamma.
Utjämningsmagasin vid Mossebergs avfallsanläggning i Arvika
På områdets västra del ligger ett utjämningsmagasin för att vintertid kunna mellanlagra lakvatten. I dagsläget kan man inte använda magasinet.
Avser anläggande av faunapassage i Arvika
Avser en faunapassage vid Brunsbergs kraftstation. Entreprenaden omfattar: allmänna reparationsåtgärder på intagsdammen och regleringsdammen, ombyggnad av utskovsdammen bl. a. genom anläggandet av ytterligare ett flodutskov. För åtgärdernas genomförande krävs anläggande av tillfälliga fångdammar.
Renovering av omklädningsrum vid ishallen i Arvika
Avser renovering av publika wc samt befintliga omklädningsrum samt tillbyggnad av omklädningsrum och tillhörande utrymmen.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).