Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Arvika

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av simhall i Arvika
Avser renovering av simhallen i Arvika.
Ombyggnad av förskola i Arvika
Behov finns av fler förskoleplatser i centrala Arvika. Förskoleverksamheten arbetar med att avveckla alla en-avdelningsförskolor. Ombyggnationen av förskolan Regnbågen innebär en utökning från en-avdelning till tre-avdelning och nedläggning av en-avdelningsförskolan Nyckeln. För att kunna utöka Regnbågen i markplan behöver man ta lokalerna intill i anspråk, vilket betyder att andra verksamheter måste flytta på sig.
Utbyggnad av parkeringsplatser vid bad, Arvika
Utbyggnad av parkeringsplatser vid badplatsen Ingestrand, Arvika. Upptaget i investeringsbudgeten för åren 2022-2024
Ombyggnad av gata m.m i Arvika
Avser uppgradering av gatumiljön i södra änden av Borggatan. Projektet omfattar: - Stensättning och asfaltering av gator/trottoarer - Målning av linjer, p-rutor - Dagvattenbrunnar - Lyktstolpar - Justering av nivåer. - Nya trafikskyltar Objektets läge: Arvika centrum vid Minnebergskolan
Ny solcellsanläggning på kontor i Arvika
Avser montering av solcellsanläggning 250 kW på fastigheten Tobaken 1 i Arvika kommun. Option med möjlighet att lägga till ytterligare effekt.
Renovering av avloppsreningsverk i Arvika
Avser renovering av Årnäs avloppsreningsverk. Renoveringen avser maskin/process med tillhörande markarbeten.
Datoriserat styrsystem för värme och ventilation, Arvika kommun
Avser datorisera styrningen för samtliga ventilationsaggregat och värmecentral i ett och samma system i fastigheten.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).