Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Enköping

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ny/om eller tillbyggnad av centrumfastighet i Enköping
Ett våningsplan med butiker, även bostäder, kontor, ett parkeringsgarage och en matbutik.
Byte av styrsystem vid kraftvärmeverk och hetvattencentral i Enköping
Projektet avser konstruktion, nyinstallation av 0-System/styrsystem vid Kraftvärmeverket och Hetvattencentral i Enköping.
Förbränningsförbättrande åtgärder vid kraftvärmeverk i Enköping
Huvudproduktionsanläggningen ligger på Kaptensgatan i Enköping, härifrån levereras fjärrvärme till centralorten och elkraft till stamlinjenätet. Ett Projekt har startats vars mål är att förbättra pannans utsläppsvärden, i och med detta behöver kraftvärmepannans kringsystem åtgärdas för att förbättra förbränningsprocessen hos anläggningen. Åtgärderna/åtgärden har som uppgift att förbättra anläggningens utsläppsvärden samt förbränningen i pannan. Lösningen innebär sänkningar i anläggningens
Ombyggnad av huvudkontor för ENA Energi i Enköping
Avser invändig ombyggnation av ENA Energis huvudkontor i Enköping som ligger intill kraftvärmeverket. Omfattning ca 620 m2.
Ny kanalisation för skjutfältsövervakning i Veckholm, Enköping
Kanalisation för diverse media ska grävas i och invid grusvägar på skjutfältsområdet Veckholm beläget 20 km sydost om centrala Enköping.
Uppgradering/service av hissar för ENA Energi i Enköping
I anläggningen finns två hissar en personhiss till kontorsdel och kontrollrum samt en person/materialhiss i pannhuset som är i behov av uppgradering eller utbyte.
Ombyggnad av flerbostadshus i Enköping
Bygglov för ändrat användningssätt av kontor till bostäder.
Lokalanpassning av tandläkarlokal i Enköping
Bygglov för ändrat användningssätt av flerbostadshus.
Tjärning av klockstapel i Enköping
Tjärning av klockstapel

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).