Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Vallentuna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av flerbostadshus i Vallentuna
Avser ändring och renovering av bostäder till dagens boendestandard.
Tillbyggnad av affärshus i Vallentuna
Ansökan om bygglov för tillbyggnad (bya/bta 93/146m²) av affärslokaler. samt ändrad användning, ändrad planlösning och yttre ändring.
Sluttäckning av IFA2-deponi, etapp 7 och 8A vid Löts avfallsanläggning, Vallentuna
Upphandlingen avser en totalentreprenad för sluttäckning av etapp 7 och etapp 8A på den så kallade IFA2-depinin på Löts Avfallsanläggning, Vallentuna. Etapp 7 och 8A ligger inom den sydvästra delen av IFA 2-deponin och har en total yta som uppgår till ca 39 000 m2.
Omläggning av ny konstgräsplan på Bällstaberg i Vallentuna
Avser ytskiktsbyte av konstgräsplan och installation av sviktpad som är godkänd för breddspel enligt FIFA Quality.
Installation av solkraftverk på fastigheter i Vallentuna
Avser installation av Solkraftverk på 3 objekt i Vallentuna kommun. De tre objekten som omfattas av denna entreprenad är: Hagaskolan, en skola för ca 900 elever, Åby Ängar förskola, en förskola för ca 100 barn samt Ormsta förskola, en förskola för ca 80 barn. Alla tre objekten är belägna i centrala Vallentuna.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).