Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Upplands-Bro

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
ROT-renovering av flerbostadshus i Bro
ROT-renovering på befintliga lägenheter vilket omfattar ca 260 hyreslägenheter i 13 st fastigheter. Lägenheterna varierar från 1 rok till 5 rok. Objektets läge är Fasanstigen 1-44, 197 32 Bro. Projektet är planerat att genomföras i sju (7) huvuddelar: Huvuddel 1: Planerings- och projekteringsfas. Huvuddel 2-7: Detaljprojekterings-, produktions- och överlämningsfas.
Installation av solcellsanläggning på Kungsängens IP
Objektet som avses är en solcellsanläggning (250 kW) på läktartak på Kungsängen Idrottsplats i Upplands Bro kommun.
Renovering av ventilation i simhall i Bro
Objektet avser nybyggnad av ett serviceutrymme där det ska placeras två stycken nya ventilationsaggregat som ska försörja Bro simhall. Fastigheten är på totalt cirka 2,3 ha och BTA på den nya tillbyggnaden är på cirka 110 kvm.
Ny undercentral vid äldreboende i Bro
Projektet avser rivning av befintlig undercentral i källarplan samt nybyggnad av undercentral på entréplan. I ny undercentral installeras nya värmepumpar, el-panna, varmvattenberedare, slingtank mm.
Renovering av skola i Kungsängen
Projektet avser byte av ventilationsaggregat i befintligt fläktrum, utbyggnad av fläktrum, omläggning av tak på två huskroppar mm.
Modernisering av hiss i flerbostadshus i Kungsängen
Projektet omfattar modernisering av hiss på Bergvägen 26.
Ombyggnad av vårdcentral i Kungsängen
Anmälan för ändrad planlösning.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).