Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Österåker

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om-, till- och nybyggnationer av anstalt i Österåker
Kapacitetsökning med fyra boendehus med 48 platser var, ett boendehus med 32 platser, samt ett boendehus med 16 platser. Totalt 240 nya platser. Som en konsekvens byggs även fyra nya sysselsättningshus. Det görs även anpassningar av personalutrymmen, inpassering för personal, centralvakt, sjukvårdsmottagning, omlastningscentral, miljöstation och avfallshantering.
Om- och tillbyggnad av skola i Österåker
Om- och tillbyggnad av skola.
Tillbyggnad av värmeverk i Österåker
Syftet med detaljplanen är att möjliggöra för Sandkilsverket att utöka sin värmeproduktion i anslutning till befintligt värmeverk för att möta behovet av värme som en växande kommun har inför framtiden.
Installation av solcellsanläggning på skola i Åkersberga
Entreprenaden omfattar leverans och installation av solcellsanläggning till Söraskolan (Österåker Berga 6:406), belägen i Österåkers kommun. Solcellsanläggningen ska monteras på taket till skolbyggnaderna.
Tillbyggnad av församlingshus i Österåker
Till- och ombyggnad av församlingsbyggnad (Kyrkliga Centrum).
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Österåker
Planer finns för målning av fasader.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).