Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Haninge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Renovering av skola på Dalarö
Renovering av skola.
Utbyggnad av reningsverk i Dalarö, Haninge
Haninges just nu största entreprenadprojekt går nu ut på anbudsräkning. Södra Stockholms framtida avloppsrening byggs för att regionen ska kunna utvecklas och expandera enligt den regionala utvecklingsplanen, RUFS 2050.
Renovering av spillvattenledningar i flerbostadshus mm i Västerhaninge
Avser renovering av spillvattenledningar belägna i och under huskropparnas bottenplattor på Ribby 1:205 och Ribby 1:217, Tungelstavägen 19A-29C och 31A-37D i Västerhaninge.
Tillbyggnad av skola i Haninge
Tillbyggnad av skolbyggnad.
Nybyggnad av konferenslokal samt renovering av gruppbostad i Haninge
Avser byggnation av en ny fastighet på cirka 27 kvm för konferenslokaler. Ytskiktsrenovering av 2 stycken lägenheter, 2 stycken förråd som ska anpassas till wc, 2 stycken kök installeras samt viss inredning i gemensamhetsytor.
Utvändig renovering av bostadshus på Utö
Exteriör varsam renovering av tak, fasad och fönster för fyra gruvarbetarbostäder på Lurgatan 1–4 på Utö. Option gäller för ytterligare 5st gruvarbetarbostäder, Lurgatan 6, 8a, 8b, 10 & 12 (pnr 2213147)
Upprustning av innergårdar i Haninge
Moränvägen 4-104 består av lamellhus i 2 våningar och är byggda under åren 1965-68, och bildar 4 st innergårdar som skall rustas upp för ökad grönska och trygghet.
Ombyggnad av restaurang i Haninge
Ändrad användning av affärsbyggnad till restaurang.
Ombyggnad av matsal, Utö
Avser ombyggnation av matsal, Utö.
Renovering av ispist vid Torvalla IP, Haninge
Avser utbyte av markledningar för kyla till Hall A och Hall B. Hall B utföres med nytt schakt. Ny ljudanläggning med tillhörande verksamhetsutrustning.
Anläggning av värmeledningar, VA samt El-kanalisation inom Berga garnisonsområde, Haninge
Entreprenaden omfattar omläggning av spill, dag, tappvatten och värmeledningar i mark på del av Haninge garnisonsområde.
Hyrsegästanpassning av cafeteria i Haninge
Ändrad användning av affärsbyggnad till café och restaurang.
Rivning av stugby i Haninge
Rivning av 4 fritidshus samt komplementbyggnader Hermanstorp 1:44,1:62,3:2,1:73.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).