Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Ekerö

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnad av skola i Sandudden
Avser nybyggnad av Sanduddens skola. 900 elever. Nybyggnad av skolbyggnader, idrottshall, komplementbyggnader, murar, parkeringsplatser och bullerplank samt rivning av befintlig byggnad på fastigheten Träkvista 3:99.
Tillbyggnad av kollektivkörfält på väg 261 sträckan Finnbo-Kärsön
Tillbyggnad av ytterligare kollektivkörfält, flytt av befintlig gc-väg från norra sidan av Ekerövägen till den södra. Fortsättning på projekt Ekerövägen E3 Edeby-Nockeby.
Ombyggnad av flerbostadshus på Drottningholm, Ekerö
Ombyggnad av flerbostadshus, två komplementbyggnader samt parkeringsplats på fastigheten Drottningholm 1:48.
Ombyggnad till konstgräsplan på Ekerö
Avser ombyggnation av naturgräsplan till konstgräsplan på Svanängens IP. Det ska förberedas för belysning med kanalisation och platsbyggda fundament.
Ombyggnad av vandrarhem i Ekerö
Bygglov för ändrad användning av kontorshus till gemensamhetslokal på fastigheten kurön 1:1 (administrationen/vitsippan), Bygglov för ändrad användning av vårdbyggnad till semesterboende på fastigheten kurön 1:1 Kurön 1:1 Kurön 1:1.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).