Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Strängnäs

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av kommunhus i Strängnäs
Det aktuella projektet innebär att bygga om dagens kommunhus till att stödja ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Det innebär: rivning av befintliga innerväggar och ytskikt och uppbyggnad av nya innerväggar och ytskikt. Ombyggnad och modernisering av ventilation och värme/kyla i huset. En mindre utbyggnad i två plan i anslutning till nuvarande innergård planeras också för att inrymma fler möteslokaler mm. Husets huvudentré planeras att flyttas till annan plats samt att några mindre entréer planeras och en ny godsmottagning.
Tillbyggnad av Finningeskolan i Strängnäs
Grundarbeten, krypgrund, för tillbyggnad, källarutrymme för undercentral i krypgrund, markarbeten inklusive finplanering, komplett länkbyggnad/trapphall inklusive VVS-, el- och tele installationer, anpassning av och i befintlig byggnad, teleinstallationer passerkontroll, inbrottslarm och datanät i tillbyggnad och länkbyggnad/trapphall. Tillbyggnad avseende komplett modulbyggnad inkluderande installationer.
Ny- och ombyggnad av reningsverk i Strängnäs
Projektet avser totalentreprenad med arbetsformen partnering för nybyggnation av ett nytt intag samt nya reningssteg i Strängnäs Avloppsreningsverk.
Ombyggnad av flerbostadshus i Strängnäs
Avser ändring från kontor till lägenheter.
Ombyggnad av flerbostadshus i Strängnäs
Ändrad användning ombyggnad av fastighet till lägenheter.
Byte av konstgräs på Vasavallens IP i Strängnäs
Avser byte av befintligt konstgräs på Vasavallens konstgräsplan.
Rivning av industrihus i Strängnäs
Rivningslov för rivning av industribyggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).