Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Vellinge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av gymnasieskola i Vellinge
Avser tillbyggnad i 2 plan med undervisningslokaler samt överbryggnadsdel i ett plan med nya entréer belägen mellan bef skolbyggnad och tillbyggnadsdel. Ombyggnad och ytskiktsrenovering av atrium, studietorg, café, storkök samt vissa personalutrymmen och undervisningslokaler. Ombyggnad ca 1210 kvm Tillbyggnad ca 1163 kvm
Upprustning av kanal och hamnområde i Vellinge
Avser upprustning av kanal och hamnområde. i projektet ingår även anläggning av trädäck, sittplatser m.m.
Nybyggnad av geoenergianläggning i Vellinge
Avser om- och nybyggnad av befintlig gaspanneanläggning till geoenergianläggning. Entreprenaden omfattar VVS-installationer och styrinstallationer samt tillhörande elinstallationer och byggåtgärder. Objektet har följande adresser i Vellinge: Vattentornsgatan 8A Vipgränden 1-13 samt 2-16 Trangränden 1-23 samt 10-32
Ombyggnad av hotell i Vellinge
Ombyggnad och utvändig ändring.
Renovering av yttertak på flerbostadshus i Falsterbo
Etapp 1: Uppförande av takfotsställning, rivning och montage av nya betongpannor, rivning och montage av nya takfönster, ny plåtgarnering, inkl. vattenavrinning samt tätskiktsarbete som ej är i behov av takfotsställning. Etapp 2: Tätskikt och plåtgarnering inkl. vattenavrinning på komplementsbyggnader såsom förråd mm.
Drift, underhåll och beredskap på bro över Falsterbo kanal i Vellinge
Beställaren har som option möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med ytterligare +2 år.
Utbyte av brand- och säkerhetssystem i förskola i Vellinge
Entreprenaden omfattar utbyte och nyinstallation av befintligt brand- och utrymningslarmsystem samt inbrott- och passersystem på Herrestorp förskola Hus B och Hus C. Objektet är beläget på Vattentornsgatan 7 och 8, Vellinge.
Renovering av tvättstugor i Vellinge
Avser renovering av 8 st tvättstugor i källarhus på Trangränden och Vipgränden i Vellinge.
Målning av luckinfästningar i Falsterbokanalen, Höllviken
Upphandlingen avser målning av luckinfästningar Falsterbokanalen

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).