Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Kristianstad

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Underhåll av broar i Skåne
Underhåll av 4 st broar; 11-602-1, 11-67-1, 12-500-1 mfl.
Ombyggnad av museum i Kristianstad
Objektet är en gammal byggnad belägen i centrala Kristianstad på Östra Storgatan 27. Byggnaden används idag som museum samt restaurang. Projektet avser installation av en ny större varuhiss.
Om- och tillbyggnation av Kristianstads tingsrätt
Avser om- och tillbyggnation samt installationsanpassningar med erforderliga kringarbeten av nya advokatrum, samtalsrum, ny hiss, avlastningsrum samt en tillbyggnad för ny huvudentré och säkerhetskontroll .
Tillbyggnad av industrihus i Kristianstad
Tillbyggnad av industribyggnad.
Invändigt underhåll av kontorslokaler i Norrakasern, Kristianstads kommun
Avser invändig renovering av äldre tegelbyggnad i 1, 1/2 plan för att bli kontorsplatser och konferenslokaler. Ombyggnadsyta som berörs: Våning 1 ca 506 kvm Våning 2 ca 594 kvm
Ombyggnad av affärshus i Kristianstad
Ombyggnad av affärslokal - fd sportringen.
Utbyte luftbehandlingsanläggning på centralsjukhuset i Kristianstad
Avser demontering av 4 st befintliga till-och frånluftssystem i By D på Plan 13 med tillhörande återvinning och ska ersätts med nya till- och frånluftsaggregat med vätskekopplad energiåtervinningssystem.
Bärighetsutredning av broar i Region Syd, paket A
BK4. Totalt 5 broar ingår (bro 6-680-1, 7-66-1, 7-118-1, 8-460-1 och 10-333-1).
Nybyggnad av solkraft på badhus i Kristianstad
Avser installation av solkraft (solceller) för elproduktion på en badhuset Badrike i Kristianstad. Installation omfatta 348 solcellsmoduler med toppeffekt minst 128,760 kWp ,en komplett driftsatt anläggning.
Tillbyggnad av industrihus i Kristianstad
Tillbyggnad av industribyggnad.
Tillbyggnad av skola i Kristianstad
Avser en tillbyggnad för att öka tillgängligheten för skolan som kommer att byggas ihop med förskolan. BTA ca 190 kvm. I samband med detta kommer förskolans utemiljö att utökas och anpassas med skolans utemiljö .
Ombyggnad av hissar i Kristianstad
Avser ombyggnation av 2 st hissar inom AB Allöns fastighetsbestånd. Objektets läge: Kockumsgatan 5A, Kristianstad, Allögården Stora Vägen 20, Everöd, Skogåsa
Rivning av byggnader i Kristianstad
Avser rivning av 5 st byggnader A,B,C och D på fastigheten Färgaren 1 och en förrådsbyggnad på fastigheten Åhus 42:258 i Kristianstad. Omfattar komplett rivning, omhändertagande och borttransport av rivningsmassorna samt omhändertagande och borttransport av allt som är byggt eller anlagt inom arbetsområdet såsom markbeläggningar, buskar & träd, stensättningar, brunnar och dylikt. Objektets lägen: •Fastigheten Färgaren 1 med adress Bomgatan 10 i Kristianstad. •Fastigheten Åhus 42:258 med adress Yngsjövägen 4B
Rivning av industrihus i Kristianstad
Rivning av industribyggnad.
Utvändigt underhåll av kontor i Kristianstad
Utvändig ändring av kontorslokaler.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Kristianstad
Utvändig ändring av flerbostadshus - takbyte.
Tillbyggnad av affärshus i Kristianstad
Tillbyggnad av affärslokaler .
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Kristianstad
Utvändig ändring av flerbostadshus - kulörbyte.
Utvändigt underhåll av kontor i Kristianstad
Utvändig ändring av kontorslokaler.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).