Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Kävlinge

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av hotell till bostäder i Kävlinge
Planer finns för ombyggnad av hotell till bostäder samt miljöhus.
Ombyggnad storkök på äldreboende i Kävlinge
Projektet avser ombyggnad och ytskiktsrenovering av storkök för Servicecentrumet. Fastigheten består totalt sett av 12 huskroppar. Den huskropp som ingår i denna entreprenad är ”huvudbyggnaden” som utgör Servicecentrum/Äldreboende och är 4 st sammanbyggda huskroppar. Byggnaderna är uppförda vid 1980. Del av huvudbyggnaden som berörs är märkt By 02,
Avser utbyggnad av biosedimentering vid avloppsreningsverk i Kävlinge
Projektet avser utbyggnad av biosedimenteringsbassäng där man bygger ut från tre till fyra steg inklusive installation av nya pumpar för returslam.
Tillbyggnad av butik i Kävlinge
Tillbyggnad av befintlig lanthandel och parkering.
Rivning av förskola i Kävlinge
Projektet avser rivning av Skönadals G:A Förskola inkl. anpassning av utvändig belysning och återställande av mark efter rivning.
Asfaltering av gata i Helsingborg
Avser beläggningsarbeten av gata.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).