Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Höganäs

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- eller tillbyggnad av kulturhus m.m. i Höganäs
Projektet avser om- och tillbyggnad av kulturhus med bibliotek och utställningslokaler. Det omfattar ombyggnad av befintlig byggnad mot Köpmansgatan med två̊ våningar och vind samt en mindre källaryta. Befintliga byggnadsdelar mot norr (gården) rivs. Nya lokaler för biblioteket byggs i en större tillbyggnad på̊ entréplanet och en trappa upp med ytor för utställningar och två̊ uteplatser/terrasser samt i tre våningar i hörnet av Köpmansgatan/Vasagatan. Projektet omfattar totalt cirka 2.300 kvm BTA.
Till- och ombyggnad av tryckstegringsstation Gunnestorp, Höganäs kommun
Avser till- och ombyggnad av befintlig mätkammare till tryckstegringsstation med tillkommande funktion för tryckstegring och leverans av dricksvatten till Höganäs-, Ängelholm- och Båstad kommun. Omfattar även tillbyggnad och ombyggnad av el- och styrfunktion av anläggningen.
Ombyggnad av väg i Höganäs
Planer finns för ombyggnad av väg 1412 -Helsingborgsvägen/Viken.
Till- och ombyggnad av kontor, omklädning och matsal i Höganäs
Avser en tillbyggnad till befintlig personalbyggnad samt ombyggnad av delar i befintlig personalbyggnad på Höganäs avloppsreningsverk. Tillbyggnaden består av t.ex. ny matsal, nya omklädningsrum, nya kontor och mötesrum.
Tillbyggnad av vid kulturhus i Höganäs
Avser tillbyggnad av kulturhus/skola som omfattar uppförande av en hiss -tillgänglighetsanpassning. Uppskattad kostnad.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Höganäs
Utvändig ändring av flerbostadshus.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).