Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Hässleholm

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Underhållsbeläggning varm/värme i Distrikt Norra Skåne
Beläggningsgrupp DNS 2201 Varmt - 2022, DNS 2201 Varmt - 2023, DNS 2201 Varmt - 2024 samt DNS 2201 Varmt - Optioner 2022-24.
Ombyggnad av flerbostadshus i Hässleholm
Planer finns för OVK- besiktningar i fastigheten Tunnbindaren.
Ombyggnad av flerbostadshus i Hässleholm
Planer finns för OVK- besiktningar i fastigheten skomakaren.
Om- och tillbyggnad av simhall i Hässleholm
Avser renovering av Tyrs Hovs simhall i Tyringe.
Tillbyggnad av församlingshus i Hässleholm
Avser tillbyggnad av församlingshus, förskola samt förråd samt rivningslov.
Om- och tillbyggnad av idrottshall i Vinslöv, Hässleholms kommun
Avser om-och tillbyggnad för att utöka antalet åskådaplatser och i samband med detta utökas även föreningslokalen och styrketräningslokalen. Tillbyggnadsytan är ca 480 kvm BTA. Ombyggnadsytan är ca 130 kvm BRA.
Ramavtal avseende markarbeten (maskiner och förare), Hässleholm
Ramavtal avseende markarbeten (maskiner och förare). Med kompetenser inom minst följande område: Grävmaskinister Anläggningsarbetare Arbetsledare Bas-P och Bas-U
Fasadrenovering på flerbostadshus i Bjärnum, Hässleholms kommun
Avser fasadrenovering på flerbostadshus och omfattar rivning av befintliga fasader och balkongräcken samt uppförande av nya fasader och nya balkongräcken med tillhörande arbeten. Objektets läge: Slättarödsvägen 3-81 i Bjärnum
Nyinstallation av tre solcellsanläggningar i Hässleholm
Avser nyinstallation av solcellsanläggningar total effekt 100 Kw fördelat på 3 skolor i Hässleholm. Objektets läge: Jacobsskolan By C, 30Kw, Stobygatan 6, Hässleholm Söderparkskolan, 40Kw, Långgatan 17, Vinslöv Röinge nya skola, 30Kw, Blåbärsstigen 26, Hässleholm
Projektering av ventilation på Kulturhuset i Hässleholm
Avser ombyggnad av ventilation och byggnadsautomation med tillhörande arbeten på Kulturhuset i Hässleholm.
Ombyggnad av skola till bostäder i Hässelholm
Detaljplanens syfte är att möjliggöra för blandade användningar i området. Ett annat syfte med detaljplanen är att ny bebyggelse anpassas till befintlig, att införa mer grönska i området och att göra det möjligt för ett sammanhållet gång- och cykelstråk.
Renovering och ombyggnad i kontorslokaler, Hässleholm
Avser renovering och ombyggnad av matsal / lokal. omfattar endast det av byggnadens brandskydd som berörs och påverkas av ombyggnationen. Ombyggnad är en form utav ändring. Matsalen T4 är försvarets gamla matsal uppförd i början av 1900-talet. På senare tid har byggnaden använts för konferens/möten, jujutsuträning och restaurangverksamhet. En del av byggnaden kommer nu byggas om för Familjens hus och resterande kommer behållas som det är med enbart mindre kompletteringar.
Ombyggnad av värmesystem på förskola i Vittsjö, Hässleholms kommun
Avser ombyggnad av värmesystem. Entreprenaden omfattar demontering av en oljepanna med tillhörande utrustning, en luft/vatten värmepump. Installation av luft/vattenvärmepumpar med tillhörande utrustning samt nytt styrsystem.
Ombyggnad av värmesystem i Hässleholm
Avser ombyggnad av värmesystemet i Matteröds fd skola. Entreprenaden omfattar demontering av en oljepanna med tillhörande utrustning, tre luft/luft värmepumpar samt elradiatorer. Samt installation av luft/vattenvärmepumpar, radiatorer, solceller, styrsystem.
Tillbyggnad av industrihus i Hässleholm
Avser rivning av en liten bit för att sedan bygga upp det och bredda ut och höja taket.
Tillbyggnad på herrgård, Hässleholm
Avser tillbyggnad av annan byggnad (trädhus).
Tillbyggnad av industrihus i Hässleholm
Tillbyggnad av industribyggnad.
Ombyggnad av kyrka i Hässleholm
Avser ändrad användning av annan byggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).