Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Bjuv

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Nybyggnation samt tillgänglighetsanpassning m.m vid kyrkogård i Bjuv
Planer finns för åtgärder vid Norra Wramns kyrkogård ( den södra delen) som omfattar tillgänglighetsanpassning, el- och va-arbeten , belysningsarbeten m.m. Samt nybyggnation av kontor och verkstadsindustri.
Ombyggnad av gata och VA-ledning i Bjuv, Et1
Avser ledningsbyten och i samband med detta ombyggnad av gatan för ökad trafiksäkerhet. Arbetet omfattar projektering och ombyggnad av befintliga ledningssystem och omgestaltning av gatan. Objektets läge: sträckan Stationsviadukten fram till och med Mellersta vägen i Bjuv
Nybyggnad för slamhantering på Ekeby Avloppsreningsverk, Bjuvs kommun
Avser ny byggnad för slamhantering med tillhörande slamlager och rejektvattenbassäng. Byggnaden ska innehålla tillhörande maskin och elinstallation.
Ombyggnad av kontor till bostäder i Bjuv
Avser ombyggnad från kontor till sex lägenheter.
Ombyggnad av flerbostadshus i Bjuv
Ansökan om bygglov för ombyggnad av våningsplan.
Ombyggnad av gym i Bjuv
Avser ombyggnation av ett gym.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Bjuv
Ansökan om bygglov för färgbyte.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).