Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Motala

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av LSS boende i Motala
Tillskapande av 18 nya platser inom särskilt boende för äldre genom tillbyggnad av Åkervallen
Rotrenovering av flerbostadshus i Motala etapp 5
ROT renovering av Gamla Stan ca 830 lägenheter. Detta avtal är tänkt att användas i första hand för planerade Förnyelseprojekt Gamla Stan i Motala, men beställaren har rätt att nyttja detta avtal i hela Motala Kommun.
Ombyggnad till hotell i Motala
För att möjliggöra ett Luxorcenter. Ambitionen är diverse centrumverksamheter såsom gym, hotell, sport, kontor, handel (livsmedel mm)och restaurang.
Ombyggnad av äldreboende i Motala
En renovering och hyresgästanpassning är därför planerad att utföras. Efter renovering och anpassning ska korttidsboendet ha ytterligare 12 boendeplatser.
Relining av VA-ledningar samt renovering av brunnar i Motala 2023
Objekten avser ledningsrenovering med flexibelt foder i befintliga avlopps-ledningar samt renovering av brunnar. Objekten är belägna inom Motala kommun samt Vadstena kommun .
Terrassering/sluttäckning av avfallsanläggning i Motala etapp 5
Sluttäckninga av Tuddarps gamla deponi. Arbetet sker i olika etapper och beräknas pågå i omgångar till och med år 2039.
Utveckling av friluftsområde i Motala
Råssnäs och Charlottenborg i Motala och sedan spåret i Borensberg. På Råssnäsudden blir det led-lampor som sätts in. I övrigt blir det arbeten med elljusspåren i Karlsby och Älvan. I Karlsby har spåret varit avstängt efter stormar och träd som fallit.
Geomembrantätning av betongdamm vid Motala vattenkraftstation
Tekniska verken undersöker möjligheten att täta betongdammen vid Motala vattenkraftstation med geomembran. Leverantörer sökes med kunskap och erfarenhet av tätning av vattenkraftsdammar med geomembranteknik. Vidare krävs att leverantören kan genomföra installationer av geomembran under vatten.
Ombyggnad av flerbostadshus i Motala
Ändring av flerbostadshus - 3 lägenheter blir 6 st.
Ny fontän i Stadsparken i Motala
I Motala stadspark skall det anläggas en fontän. På platsen har det tidigare funnits en fontän, men denna har sedan en tid tillbaka demonterats. Platsen består av en cirkulär gräsyta, inuti en grusgångs-rondell.
Invändigt underhåll av Vinnerstads Kyrka
Utbyte av elsystem och invändiga ytskikt
Utvändiga arbeten på Lönsås kykra
Fasadrenovering, tornfasad. renovering av fönster och dörrar.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).