Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Mjölby

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Tillbyggnad av industrihus i Mjölby
Nybyggnad av ny måleriverkstad (Hus74), ny monteringshall (Hus 75) samt nybyggnad av paus- och omklädningsbyggnad. Tillbyggnad av Hus 73.
Om- och tillbyggnad av skola i Mjölby
Avser renovering och tillbyggnad av Lagmansskolan i Mjölby kommun. I entreprenaden ingår även iordningställande av utemiljö. I tillbyggda delen ska bl.a nytt storkök upprättas. Nybyggnad ska utföras som ett PHI-passivhus och certifieras enligt PassiveHouse Classic.
Utbyggnad av skola i Mjölby
Tanken är att det ska bli en 5 parallelig F-3 skola.
Ombyggnad av flerbostadshus i Mjölby
Ändrad användning av kontorshus till bostäder.
Ombyggnad av gatukorsning i Mjölby etapp 1
Ombyggnad av korsningen Kungsgatan-Magasingatan
Ombyggnation vid korsningen i Mjölby
Ombyggnation korsningen Kungsvägen/Magasinsgatan. Det avser sträckan korsningen Kungsvägen-Magasinsgatan samt Magasinsgatan fram till Stora Torget.
Energirenovering av fönster på flerbostadshus i Skänninge
Inom fastigheten Rosenlund 4 i Skänninge ska Bostadsbolaget genomföra en energirenovering av fönster. Syftet med projektet är att öka komforten för de boende, att minska energiförbrukningen samt att göra en översyn av ventilationssystemet och säkra upp dess funktion genom att komplettera fönster med spaltventiler efter behov. Avser 1005 st fönster.
Schaktning av matjord i Lagmansro, Länsstyrelsen Östergötland
Arbetet omfattar schaktning av matjord på en yta av 1,3 hektar för att återskapa kalkkärr. Området ligger utanför Skänninge i Mjölby kommun.
Byte av löparbanor på Vifolkavallen i Mjölby
Omfattar byte av syntetbeläggning på befintliga löparbanor, längdhoppsbana samt halvcirkel på Vifolkavallens idrottsplats.
Utvändigt underhåll på Sya kyrka
Spånbyte och tjärning

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).