Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Karlskoga

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av korsning vid E18 genom Karlskoga
Ombyggnad till rondell, tunnel under vägen för gc-trafik med trappor och stödmurar.
Utvändigt underhåll av flerbostadshus i Karlskoga
Avser rivning av balkonger samt tillbyggnad av inglasade balkonger på flerbostadshus.
Renovering av idrottshall i Karlskoga
Avser omfattar stam- och ytskiktsrenovering samt ombyggnad av ett fåtal rum. Rivning av miljö och hälsofarligt avfall ingår i projektet.
Ombyggnad av busstation i Karlskoga
Busstationen ska byggas om invändigt för att lokalerna ska kunna utnyttjas mer optimalt och utvändigt kommer byggnaden också att få ett riktigt lyft.
ROT-renovering av förläggning inom Villingsberg skjutfältsområde, Karlskoga kommun
Avser renovering och invändig ombyggnation BTA ca 345 kvm. Samt tillhörande komplementbyggnad BTA ca 34 kvm. Entreprenaden avser främst, förutom renovering av ytskikt, att åtgärda fuktskador i husgrund, vissa rumsförändringar och brandskyddsåtgärder. Samtliga tekniska installationer byts ut. Utvändigt renoveras fasad, fönster och yttertak. Byte av serviser för el och VA, nya markförlagda kanalisationer förekommer och befintliga borrhål för bergvärme kompletteras.
Byte av överhettare på kraftvärmeverk i Karlskoga
Avser tillverkning och montage av överhettare på panna C2 samt demontage av befintlig överhettare. Option på: Tillverkning av nya tuber till konvektion C1 samt C2.
Rivning av skola i Karlskoga
Avser rivning av fd. skolbyggnad.
Utvändigt underhåll av skola i Karlskoga
Avser att sätta igen ett fönster på skolbyggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).