Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Hallsberg

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Basunderhåll väg område Hallsberg
Väglängd ca 984 km. Beställaren har som option möjlighet att med befintliga kontraktsvillkor förlänga kontraktstiden med upp till 2 år (1 eller 2 år).
ROT-renovering av flerbostadshus i Hallsberg
Avser stambyte, upprustning av kök och badrum, nya ytskikt och ventilation i flerbostadshus med 93 lägenheter och 4 lokaler. Även tvättstugor och allmänna utrymmen ingår. Objektets läge: Nytorgsgatan 6-8 i Hallsberg
Byte av styr- och övervakningssystem vid Hallsbergs rangerbangård
Det överordnande styr- och övervakningssystemet för kolvbromsar och tryckluft ska bytas ut.
Utbyggnad av va-ledningar vid bostadsområde, Sköllersta Hallsberg
Avser utbyggnad av Va -ledning vid befintligt bostadsområde, Sköllersta Hallsberg
Bergöö 1
Avser ändring av brandskydd och nyinstallation av ventilationssystem i kontorslokaler. Rivning, fönsterbyten, och ny brandcell. System är dimensionerat för totalt 600 l/s Flöde genom yta 600/260 kvm = 2,3 l/s/ kvm. Dnr DOS-H 2024-000234 – Ankom 2024-04-26 260 kvm*0,35 l/s = 91 l/s Dimensionerat för max 44 personer i öppen yta. Aggregat uppfyller Eurovent krav och BBR29 Dimensionerat system uppfyller samtliga AFS krav för tilltänkt verksamhet och personbelastning.
Underhåll av skola i Hallsberg
Avser fönster- och takrenovering samt utbyte av ventilationsanläggningen. Upphandlas i option med Id: 2105083, 2103080, 2105099.
Installation av sprinkler i vårdboende i Hallsberg
Avser projektering, montage och driftsättning av boendesprinkler på del av vårdboendet Esslatorp, i Vretstorp. I vissa delar på vårdboendet finns idag sprinkler installerade som ska ersättas med nya sprinkler.
Nytt mottagningskök i förskola, Hallsberg.
Avser nytt mottagningskök på Norrgårdens förskola.
Installation av solcellssystem på bostäder i Vretstorp och Pålsboda
Projektet omfattar i huvudsak installation av solcellssystem på Kuggängsvägen 22-27 i Pålsboda och Kristallgatan 21-31 i Vretstorp, Hallsberg kommun.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).