Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Askersund

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad av skola i Askersund
Avser renovering och anpassning av Hammars skola och förskola. Kommer att bli F-3 skola.
Om- och tillbyggnad av befintlig industrilokal i Askersund
Avser om- och tillbyggnad av befintlig industrilokal för nya verksamhetslokaler till arbetsmarknadsenheten i Askersunds kommun.
Ombyggnad av kontorslokaler Askersund
Avser ombyggnad av Sydnärkes Bygg- och Miljöförvaltning lokaler, mindre anpassningar av planlösning, ny inv trapp och ombyggnation av fyra befintliga lägenheter till kontor. optin: ska kringliggande befintliga lägenheter (ca 55 st) viss VVS-arbete utförs med installation av ex nya diskbänksblandare och radiatorventiler.
Tillbyggnad av industrihus i Askersund
Bygglov för tillbyggnad av industribyggnad.
Ombyggnad av samlingslokal till bostäder i Askersund
Fastigheten är belägen i centrala Askersunds tätort och är idag bebyggt med en samlingslokal för religiösa ändamål. Syftet med planläggning är att ändra markanvändningen från samlings och föreningslokaler till bostäder samt att anpassa byggrätten till befintliga byggnader samt kulturmiljön i närområdet.

Gratis erbjudande
till företag!

Vi vill ge dig smakprov på vilka möjligheter som finns i landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden. Du får därför möjlighet att boka en visning av nya Byggfakta SMART där vi tillsammans tar fram en gratis lista med planerade byggprojekt enligt ditt intresseområde. (Erbjudandet gäller inte privatpersoner).