Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Överkalix

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Fönsterbyte på flerbostadshus i Överkalix
Samtliga fönster och balkongdörrar i huskropp C ska bytas. Alla fönster och balkongdörrar i huskropp B ska bytas förutom de på adressen Föreningsgatan 5 och en tidigare redan bytt dörr på föreningsgatan 7. Två källardörrar i huskropp A och C byts. Objektet avser fastigheten Bränna 5:3 och 5:5, Adress: Föreningsgatan 1–11, Överkalix.
Byte av sarg i ishall i Överkalix
Entreprenaden omfattar leverans och montering av ny sarg inklusive publikskydd (inklusive hängnät), spelar-, funktionärs- och utvisningsbås samt erforderliga infästningsanordningar till islada Skogshallen i Överkalix.
Byte av tak på kommunhuset i Överkalix
Byte av tak på kommunhus.
Utjämning av slalombacke Storlappberget i Överkalix
Brant skevande del i backen utjämnas så att slalombacken kan utnyttjas i sin fulla bredd. Jord och berg schaktas och omplaceras inom området. Arbetet omfattar avverkning och röjning, avbaning av vegetativt ytskiktslager, komplett schakt, fyll och utjämning av mark samt påförande av avbaningsmassor.
Ombyggnad av gata i Överkalix
Avser underhåll av gata med ny beläggning.
Byte av papptak på förskola i Överkalix
Byte av papptak på förskola.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).