Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Kiruna

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Muddring/sanering av sjö i Kiruna
Avser muddring/sanering av sjö.
Nybyggnad av skywalk i Kiruna
Bygglov nybyggnad- skywalk.
Invändig renovering av turiststation i Kiruna
Ytskiktsrenovering av 16 stycken gästrum inkl. wc med dusch, 2 korridorer och trapphus.
Ombyggnad av kontor i Kiruna
Ombyggnad av kontor, lokal 3005.
Reinvestering av Transformator T10, LKAB Kiruna
Avser konstruktion, tillverkning, leverans, montage och drifttagning transformator T10.
Utbyte av Slurrytank A vid Svappavaara Anrikningsverk, LKAB
Avser förprojektering utbyte av SA16TN200 ”Slurrytank A” på Svappavaara Anrikningsverk. Förfrågningsunderlag för tillverkning och utförande skall levereras. Option på projektledning av utbytet som sker under FU-stoppet v. 40 2022.
Tillbyggnad av skola i Kiruna
Bygglov till- och ombyggnad av skola.
LKAB LF-39180 El- och styr tryckstegring
LKAB planerar att bygga en dräneringsstation för att kunna möta framtida behov som uppstår under kommande höjningar av sandmagasinet. I dagsläget finns tre avfallsledningar som pumpar avfallet från anrikningsprocessen till sandmagasinet. Pumparna för dessa linjer är placerade i Anrikningsverket. Kommande höjningar av sandmagasinet innebär att vi med befintliga pumpar inte klarar att trycka avfallssanden upp till magasinet. Målet med projektet är att klara av planerad produktion fram till år 2030 Denna entreprenad omfattar montage för El- och styr-installationer.
Ombyggnad av storkök mm på skola i Kiruna
Avser ombyggnation av storkök med ny rumsindelning samt renovering av vissa intilliggande ytor på Triangelskolan i Kiruna. Renoveringen omfattar bland annat ombyggnation av rumsindelning, ytskiktsrenovering samt ny storköksutrustning.
Säsongsbyggledare El, Malmbanan/Program ERTMS
Option om förlängning på 6 + 6 månader. Placeringsort Kiruna.
Nytt golv och avlopp i krosstoppen vid Kiruna Sovringsverk, LKAB
I Kiruna Sovringsverk, högst upp i Finkrossverket finns ett område som kallas Krosstoppen. På Krosstoppen behövs det bytas ut tårplåt och utöka möjligheten att ta hand om anläggningens spill och damm från transportörerna. Ny tårplåtstäckning uppgår till ca 700 m2. Underliggande bärstål ersätts med nytt samt så skall underliggande betongfickor repareras. Nytt golv förses med spolrännor och automatspolning. Anpassning av spännstationer, drivstationer och transportörer krävs. För att mek- och byggarbeten ska kunna utföras så ska kablage loss från fältobjekt och återanslutas efter att mekarbeten är klara.
Ombyggnad av affärshus i Kiruna
Bygglov ombyggnad- affärsbyggnad.
Ombyggnad av kontor i Kiruna
Bygglov ändrad användning från butik till kontor.
Ombyggnad av fordonstvättanläggning i Kiruna
Avser komplettering och ombyggnad av befintlig tvättanläggning för tunga fordon.
Inredning av förvaltningskontor i Kiruna
Översta våningsplanet skall ombyggas och inredas för aktivitietsbaserat kontor. Denna förfrågan avser inredning för våningen.
Ombyggnad av industrihus i Kiruna
Bygglov ändrad användning & fasadändring.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).