Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Arjeplog

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av lokaler, kontor och magasin, Arjeplog
Utbyggnad av både arbetslokaler, kontor och magasin samt utbyggnad av den publik del med receptionen med en ny huvudentré.
Tillbyggnad av hotell i Arjeplog
Tillbyggnad av hotell.
Upprustning av torg och kaj i Arjeplog
Arjeplogs kommun avser att genomföra en upprustning av utemiljön kring torget och kajen för att öka attraktiviteten, användningen och trivseln. Området som berörs av projektet uppgår till totalt ca 750 kvm. Projektet innehåller följande arbeten: schaktning, fyllning, beläggning av ytor med grus, betongmarkplattor, sättning av kantsten, kantstål, fundament.
Upprustning av väg i Arjeplog
Avser upprustning av väg.
Byte av ventilation i kontorshus i Arjeplog
Avser byte av ventilation.
Byte av ventilationsaggregat i kontorsbyggnad i Arjeplog
Avser byte av ventilationsaggregat.
Byte av yttertak på förvaltningsbyggnad i Arjeplog
Objektet avser takbyte från takplattor av betong till plåttak, byte plåtdetaljer runt genomföringar och avvattningssystem. Byte vindskivebrädor på fastigheten Ekorren 3/ del av Förvaltningsbyggnad.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).