Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Älvsbyn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ombyggnad av värmecentral inom Vidsels Flygbas
Objektet avser ombyggnation av en panncentral. Entreprenaden omfattar byte av pannor. Objektet är beläget i Älvsbyns kommun inom Vidsel flygbas.
Takbyte på huvudbyggnaden i Storforsen, Älvsbyns Kommun
Taket, som är av papp-shingeltak, har uppvisat läckage. Därför har Länsstyrelsen beslutat att byta ut detta, i sin helhet, till ett plåttak. I samband med detta görs diverse reparationer samtidigt.
Rivning av lager i Älvsbyn
Ett uppstolpat plåtförråd som är byggt uppe på taket. Det sitter räcken bakom plåtfasaden som blir kvar, det har varit en uteterass tidigare som vi vill återställa. Sen är det tillbyggt av plåt en överbyggnad och har enligt uppgifter fungerat som förråd till en tidigare möbelhandlare.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).