Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Lessebo

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Om- och tillbyggnad till särskola vid Nyängskolan i Lessebo
Lessebo kommun avser att utföra om - och tillbyggnad av Nyängskolan i Lessebo. Nyängskolan innefattar grundsärskola med inriktning träningsskola samt gymnasiesärskola. I projektet ingår rivning, ombyggnad, tillbyggnad, byte av dörrar, fönster och tak samt ny ventilation och nya solcellspaneler.
Ny bergvärmeanläggning till reningsverk i Lessebo
Byte av system för uppvärmning från värmepump som tar energi från utgående avloppsvatten till bergvärmepump med tillhörande borrhål. Ny uppvärmning av byggnad 6 som innehåller verkstadslokaler samt förråd. Lokalerna ska kompletteras med vätskeburen värme med matning från befintligt värmesystem. Indragning av kallvatten, samt avlopp till byggnad 6.
Tillbyggnad av industrihus i Lessebo
Avser tillbyggnad av industri- eller lagerbyggnad.
Ombyggnad av pizzeria i Lessebo
Ansökan om bygglov utvändig ändring + ändrad användning.
Utbyte av värmepump, Lessebo reningsverk
Avser byte av system för uppvärmning från värmepump som tar energi från utgående avloppsvatten till bergvärmepump.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).