Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Oskarshamn

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Ommålning och renovering av duschrum på idrottsplats i Oskarshamn
Fasadändring och ändring av planlösning, fotbollsanläggning.
Rivning av hyreshus i Oskarshamn
Byggnader som omfattas är bostadshus i tre plan med 27 lägenheter, ett tidigare miljörum, garage och förråd m.m.
Byte av ventilationsaggregat i byggnad, Oskarshamn
Projektet omfattar en utförandeentreprenad för byte av ventilationsaggregat med tillhörande kanalsystem i hela byggnaden, Åsa hus A Hantverksgatan 66 i Oskarshamn.
Reparation av Oljekajen i Oskarshamn
Oljehamnskajen är cirka 25 meter lång och byggdes år 1995. Den består av en tillfartsbro och tilläggsbrygga i betong samt en dykdalb med en landanslutning i stål. Ut till tilläggsbryggan går en gångbro med gallerdurk upplagd på en stålbalk. I hörnet mellan tillfartsbron och tilläggsbryggan finns ett trädäck på en stålplattform.
Ombyggnad av ventilation i flerbostadshus i Oskarshamn
Installation/ändring ventilationsanläggning i flerbostadshus.
Undersökning och fördjupad riskbedömning vid Oskarshamns bangård
Kompletterande undersökning och fördjupad riskbedömning för ett delområde inom Oskarshamns bangård. Inom området har ett lokstall tidigare funnits. I lokstallet har det bedrivits både järnvägsverksamhet och ytbehandlingsverksamhet.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).