Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Mönsterås

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Utbyggnad av LSS-boende i Mönsterås
Avser utbyggnad av LSS-boende på Ljungsnäs i Mönsterås. I stället för fyra blir det sex lägenheter.
Sluttäckning vid avfallsanläggning i Mönsterås, Etapp 2
Avser utförande av sluttäckning av etapp 2 på Mörkeskogs avfallsanläggning, ca 3,1 ha. Objektets läge: Mörkeskogs avfallsanläggning, västra delen av deponin, sydväst om Mönsterås.
Ombyggnad av dagverksamhet i fd industrilokal i Mönsterås
Avser ombyggnad av f d industrilokal till tre nyttjare. Samt tilläggsisolering och fasadarbete. Ombyggnasarea ca 830 kvm.
Renovering av vattentorn i Blomstermåla, Mönsterås kommun
Avser renovering av fasader, tak, utsiktsaltan, reservoar mm. Samt byte av elinstallationer och rörinstallationer i Blomstermålas Vattentorn.
Ombyggnad av Finsjö Övre vattenkraftverk i Mönsterås kommun
Avser ombyggnad och mekarbeten för att installera en skruvturbin för både uppströms- och nedströmsvandring av fisk i anslutning till Finsjö Övre vattenkraftverk, Mönsterås kommun, Kalmar län.
Rivning av industrihus i Mönsterås
Rivningen avser en rötkammare på ca 80m2 och en skorsten på ca 15 m2.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).