Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Hultsfred

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Sluttäckning av deponiavfallsområde i Hultsfred
Avser sluttäckning Kejsarkullens deponi, tätskiktsentreprenad. Ca 8 ha.
Tillbyggnad av kontorsbyggnad i Hultsfred
Avser tillbyggnad av nya kontorslokaler med tillhörande personalvård samt en förbindelsegång som sammanlänkar tillbyggnaden med befintlig byggnad. Kontorslokalerna med tillhörande konferensrum, pentry, WC och fikarum är belägna i markplan och teknikutrymme och förråd är belägna på vindsplan. Omfattar även utvändiga lednings- och markarbeten samt angöring av parkeringsplatser, plantering av växtlighet, staket/parkeringsräcke samt uppförande av laddstolpar för elbil. Tillbyggnaden BYA ca 387 kvm.
VA-sanering samt ombyggnad m.m. av Tors plan
Avser VA-sanering samt ombyggnad av Tors plan, ca 4950 kvm plattsättning, ny asfalt och plantering samt gestaltning av vatten inom ny damm.
Invändig ombyggnad av industrihus i Hultsfred
Invändig ombyggnad av kontor och toaletter.
Takbyte och solceller på Hultsfreds Gymnasium
Avser demontering av befintligt taktegel och lägga nytt papptak på hela husdelen samt installera solceller. I entreprenaden ingår alla nödvändiga kringarbeten såsom plåtning mm.
Rivning av industrihus i Hultsfred
Rivning av nedbrunnet slakteri.
Ombyggnad av ventilation i Hultsfred
Avser ombyggnad av ventilationsanläggning innefattande nya aggregat och kanaldragningar med tillhörande bygg- och installationsarbeten.
Rivning av flerbostadshus i Hultsfred
Rivning av flerbostadshus.
Tillbyggnad av flerbostadshus i Hultsfred
Tillbyggnad av sprinklerrum.
Tillbyggnad av industrihus i Hultsfred
Tillbyggnad av industri. Skärmtak.
Ombyggnad av badbrygga i Hultsfred
Upphöjning av brygga.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).