Aktuella ROT-projekt, Renovering, Ombyggnad, Tillbyggnad i Hultsfred

VARUMÄRKEN SOM MATCHAR BYGGPROJEKT I URVALET
Klicka här om du också vill exponera dig för beslutsfattare som årligen ritar och köper in varor och tjänster för mer än 200 miljarder!
Tillbyggnad av industrihus i Hultsfred
Tillbyggnad av industri ca 475 kvm.
Slopning av plankorsning i Hägelåkra
Ny vägskyddsanläggning. BEST/Signal.
Slopning av plankorsning längs Stångådalsbanan
Kvarntorpsvägen Plk 13254. Ny vägskyddsanläggning. BEST/Signal.
Om och tillbyggnad på förskola i Hultsfred
Avser tillbyggnad av utesovplats samt ändrad planlösning och invändig renovering.
Ombyggnad för Räddningsvärn Järnforsen i Järnforsen
Projektet omfattar ombyggnation av del av befintlig industrilokal till räddningsvärn med vagnhall med tvättmöjlighet, teknikutrymmen samt tillskapande av personaldelar så som kontor, WC, RWC, omklädningsrum, tvätt- och städutrymme samt fikarum med pentry. Projektet omfattar även utvändiga lednings- och markarbeten samt justering av parkeringsplatser, ombyggnad av infart med murar, parkeringsräcke samt en mast inkl fundament.
Installation av bergvärmepumpar på skola i Hultsfred
Entreprenaden omfattar rivning av befintlig värmeinstallation i skolan och installation av bergvärmepumpar. Från undercentralen i skolan går kulvert till intilliggande gymnastikbyggnad.
Rivning av Medborgarhuset i Rosenfors
Entreprenaden avser att riva byggnaden och parkeringsytor, plattläggningar mm på fastigheten Stora Aby 2:27, som kallas Medborgarhuset i Rosenfors. Entreprenaden omfattar även bortforsling av rivet material samt återställning av fastighetens ytor till gräsyta. Byggnaden är på cirka 2 200 kvadratmeter inräknat källare, bottenplan och överplan.
Installation av ny värmekälla i Målilla skola
Entreprenaden omfattar rivning av befintligt uppvärmningssystem och kulvertledning, installation av ny värmepumpsanläggning samt kulvertledning. Pris för rivning och iordningställande av flisficka lämnas som option.
Ombyggnad av yttertak på Hultsfred Träförädlingen,"Stegen" i Hultsfred
Yttertak över Stegen på Träförädlingen 6 ska byggas om.

Gratis erbjudande
till företag!

Boka visning och få en gratis lista från landets största projektdatabas och den mest omfattande bevakningen av projektmarknaden.
Vi tar tillsammans fram en gratis lista medan du får en visning av Byggfakta SMART (erbjudandet gäller inte privatpersoner).